logo
  • 021-233 1833

  • office@market-insight.ro

Suntem o companie full-service de marketing research, dedicată industriei farmaceutice.

Market-Insight oferă o gamă complexa de servicii de cercetare de piață prin metode cantitative și calitative, care susțin produsele și strategia de marketing pe toata durata ciclului de viață al produsului.

Experții noștri vă ajută să obțineți răspunsuri la întrebările fundamentale de marketing.

Cum puteți crește cota de piață a produsului?

Ce anume îl determină pe un client să cumpere/recomande sau sa nu cumpere/recomande?

Caror aspecte ar trebui sa acordati atentie sporita pentru a satisface mai bine nevoile clientilor?

Cele mai inovatoare companii se adapteaza la realitatile zilnice prin utilizarea la potential maxim a datelor pe care le au la dispozitie.

Rezultatul?

Decizii strategice, bazate pe evidente.

Compania noastra sprijina companiile farmaceutice in luarea unor decizii inteligente, in obtinerea de rezultate mai bune intr-o perioada mai scurta de timp si in validarea performantei produselor.

Intelegem faptul ca realitatea de astazi este dominata de presiune asupra bugetelor, timpului si competitiei. In acest context, fiecare marketer are nevoie de analize clare de piata, pe baza carora sa actioneze imediat. Folosind o combinatie de expertiza in domeniul farmaceutic si al cercetarii, intelegere tehnica si comerciala a pietei de profil, Market-Insight va ofera analize detaliate si strategice care sprijina cresterea business-ului, a profitabilitatii si a competitivitatii.

Consideram totodata ca, in conditiile dificile economice si legislative, unul dintre cei mai importanti factori de decizie consta in a primi plusvaloare pentru bugetul alocat.

Promisiunea noastra este ca livram o calitate excelenta la cele mai bune preturi – totul bazat pe experienta noastra in industria farmaceutica din Romania.

Companie

După ce au activat mai mulți ani la vârful unor companii multinaționale de studii de piață în domeniul farmaceutic, mai multi profesioniști au decis sa-si utilizeze cunostintele pentru a oferi noi perspective, intr-un mod dedicat si indraznet.

Expertii nostri va ofera servicii de cercetare de piata specializate, perspective de piata si consultanta, identifica valorile si factorii de alegere ce pot fi incorporate in prognoze si modelari ale pietei si ale comportamentului clientilor – toate acestea bazate pe tehnici de cercetare de top si know-how in domeniul farmaceutic.

Noi combinam rigoarea analitica si metode robuste de analiza a datelor pentru a oferi solutii optime clientilor nostri. In plus, atentia individuala pe care o acordam nevoilor de informare ale fiecarui client ne permite sa livram servicii de nivel global intr-o abordare locala, personalizata.

Misiune și valori

Misiunea noastra nu se incheie odata cu prezentarea rezultatelor. Stim ca cercetarea combinata, experienta comerciala si intelegerea pietei farmaceutice produc rezultate utile si durabile atunci cand sunt folosite impreuna – de aceea oferim consultanta integrata, care sta la baza deciziilor strategice de marketing si de business.

Atentie la detalii

Cercetare personalizata

Dedicare

Excelenta

Profesionalism

Cooperare

Onestitate

Expertiză

Expertiza noastra în piața farmaceutica include toti participantii la sistemul de sanatate – medici, farmacisti si pacienti. Suntem familiarizati cu toate specialitatile medicale importante si acoperim o gama larga de arii terapeutice, printre care se numara: cardiologie, psihiaitrie, neurologie, boli infectioase, diabetologie, dermatologie, gastroenterologie, tratamente hormonale, oncologie, hematologie, oftalmologie, osteoporoza, vaccinuri, dispozitive medicale etc.