logo
  • 021-233 1833

  • office@market-insight.ro

POLITICA GENERALA DE CONFIDENTIALITATE

in cadrul  MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L.

cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE

 

Societatea MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L. (denumita in continuare „Compania” sau „Societatea”)  se aliniaza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului – privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare in prezentul plan “Regulamentul” sau „GDPR” ) care va deveni aplicabil din data de 25 mai 2018.

Prezenta Politica se aplica:

 

TERMENI REGULAMENT :

 

 

 

INFORMATII GENERALE:

MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Tablitei 1A, et. 4-5, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/3762/2013, avand cod fiscal RO31404734, e-mail: office@market-insight.ro, este responsabila de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colecteaza direct de la persoanele fizice vizate sau din alte surse legale.

Compania noastra – MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L. are calitatea de operator potrivit prevederilor noului Regulament. Pentru ca datele persoanelor fizice vizate sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile  personale ale acestora.

Cand persoana fizica vizata intra intr-o relatie de orice natura cu noi, ne incredinteaza informatiile sale.

Scopul acestei Politici generale de confidentialitate este sa explice persoanelor fizice vizate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele – in calitatea noastra de operator. Luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale apartin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informatii sunt importante. Speram ca ele sa fie citite cu atentie.

Acesta Politica generala de confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Incurajam pe oricine sa examineze Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Acesta Politica generala de confidentialitate acopera si procesul de recrutare si selectie a candidatilor la posturile ofertate de companie (de ex. – compania obtine date cu caracter personal ca urmare a solicitarii completarii unui formular dintr-o aplicatie sau prin transmiterea unui CV prin e-mail). Compania aduce la cunostinta solicitantilor datele personale care le vor fi colectate, scopul in care sunt colectate si cum vor fi utilizate, in stransa legatura cu existenta Politicii de confidentialitate specifice recrutarii formulata de companie (in operatiunea de recrutarea pe e-mail exista un link catre politica de confidentialitate).

Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a permite ca aceasta sa isi exercite cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si persoana vizata.

 

 

 

 

ANGAJAMENTUL MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L. :

Protectia informatiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam noul Regulament (EU) 2016/679, legislatia nationala aplicabila in materie, dar si urmatoarele principii:

 

Prelucram datele cu caracter personal legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar persoana vizata este informata corespunzator.

 

In limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-a impartasit cu noi si de a-si exercita celelalte drepturi.

 

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

 

Am implementat masuri rezonabile de securitate si, dupa caz, de criptare, astfel incat sa protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, este de retinut faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

 

INTREBARI :

Daca exista intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor persoanelor vizate sau acestea doresc sa isi exercite drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca exista temeri cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, orice persoana vizata interesata ne poate  scrie la adresa de e-mail: dpo@market-insight.ro

Putem schimba aceasta Politica Generala de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificarea lor, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

INFORMATIILE PERSOANELOR VIZATE:

Atunci cand persoanele vizate interactioneaza in orice fel cu noi este posibil sa ne furnizeze sau sa obtinem din alte surse informatii precum:

 

DE CE COLECTEAZA MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L. ACESTE DATE :

Colectam informatiile persoanelor vizate in scopuri determinate si legitime care includ (dar nu se limiteaza la acestea) urmatoarele:

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE:

  1. Persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Este de retinut ca persoana vizata isi poate retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail:  dpo@market-insight.ro

 

  1. Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si companie;

 

  1. Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a organizatiei;

 

  1. Prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei fizice vizate sau ale altei persoane fizice;

 

  1. Prelucrarea este necesara in scopul intereselor noastre legitime sau ale altei parti.

 

 

STOCAREA DATELOR IN CADRUL MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L.

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune a persoanei fizice vizate cu compania. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.

Este de retinut faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

PARTAJAREA INFORMATIILOR CU TERTE PERSOANE:

MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L. nu va dezvalui datele obtinute de la persoane vizate pe parcursul etapelor de recrutare, catre alte companii terte fara sa fi obtinut in prealabil un consimtamant expres si separat in acest sens.

Compania confirma ca datele cu caracter personal obtinute in urma procesului de recrutare sunt stocate in mod securizat sau sunt distruse, sens in care informam persoanele vizate ca exista acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care acestia au asigurat  la randul lor compania ca sunt conformi cu GDPR.  

MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L. poate dezvalui datele persoanelor fizice vizate, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti, cum ar fi proprii imputerniciti. 

 

Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele sa fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul acestora sau alt temei juridic.

 

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat aceste date sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

                       

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

 

Desi putin probabil, compania ar putea vinde in viitor afacerea sau o parte a afacerii, situatie care va include transferul  acestor date.

 

Datele ar putea fi transmise si altor parti daca exista consimtamantul sau potrivit instructiunilor persoanei fizice vizate.

 

Informatiile cu caracter personal vor putea fi furnizate si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

In limite rezonabile, compania se va sigura ca datele persoanelor vizate nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care va transfera date catre state din afara SEE, va urmari, in toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, avand la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

 

MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L. aduce la cunostinta oricarei persoane fizice vizate faptul ca:

 

SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR:

Daca exista intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor persoanei fizice vizate sau  aceasta doreste sa isi exercite drepturile legale sau are orice alta temere cu privire la confidentialitate, ne poate scrie la adresa de e-mail dpo@market-insight.ro

 

MARKET INSIGHT SOLUTIONS S.R.L.

Prin Administrator

Octav DUMITRESCU