logo
  • 021-233 1833

  • office@market-insight.ro

La Market Insight Solutions, respectam intimitatea clientilor nostri. Aceasta politica de confidentialitate descrie ce informatii specifice sunt colectate de catre Market Insight Solutions si modul in care informatiile sunt utilizate.

Mentinerea confidentialitatii informatiilor tale este misiunea fundamentala a Market Insight Solutions, deoarece ajuta la construirea increderii reciproce, si a relatiilor puternice intre tine si noi. Daca, in orice moment, ai intrebari sau nelamuriri cu privire la practicile noastre de confidentialitate, te rugam sa ne contactezi la office[at]market-insight[dot]ro sau prin sistemul de ticketing.

1. Colectarea si folosirea informatiilor

1.1. Market Insight Solutions solicita in mod explicit atunci cand are nevoie de informatii care te identifica personal ("Date personale"). Informatiile tale personale sunt utilizate pentru a crea contul de acces la soft-ul si serviciile noastre de email marketing, si pentru a te contacta pe parcursul folosirii acestor servicii. Informatiile financiare care sunt colectate sunt folosite pentru a verifica, identifica si factura tie sau companiei tale serviciile prestate, dupa caz. Datele demografice si datele colectate din istoricul tau de utilizator sunt folosite doar cu scopul de a imbunatati serviciile.

1.2. Adresa ta de email este folosita pentru a trimite numai informatiile pe care le-ai solicitat. Ca parte a utilizarii tale a soft-ului nostru email marketing, Market Insight Solutions iti da dreptul de a alege pentru a primi sau a nu primi, anumite informatii din partea noastra. Market Insight Solutions adera strict la politica de email marketing bazat pe permisiune. Cu exceptia comunicarilor legate de utilizarea soft-ului, Market Insight Solutions nu va trimite informatii nesolicitate, oferte comerciale sau reclame. Toate emailurile pe care le-ai solicitat vor avea optiunea de dezabonare. Cererile de dezabonare fiind procesate in cateva minute, nici o informatie comerciala nu va mai fi trimisa utilizatorilor care au declarat ca nu doresc sa primeasca informatiile specificate.

2. Liste de abonati, continut de campanie si rapoarte

2.1. Market Insight Solutions nu va vinde, instraina, inchiria sau imprumuta listele tale de abonati (emailuri) sau listele cu clienti tai si informatiile despre acestia, si nici nu va folosi listele in scopuri proprii de marketing.

2.2. Market Insight Solutions te asigura ca toate listele de abonati, si rapoartele raman private si confidentiale. Exceptie facand situatia in care tu permiti din setarile platformei acces la rapoarte pentru clientii tai. Market Insight Solutions poate scana continutul campaniilor tale pentru a se asigura ca respecta termenii si conditiile si politica ANTI-SPAM.

2.3. Mediul de stocare prezinta masuri de siguranta ridicate. Datele sunt stocate pe sisteme redundante, iar riscul de pierdere al acestora este minim.

2.4. Accesul la date este 100% controlat. Doar personalul acreditat Market Insight Solutions putand avea acces la acestea.

2.5. Back-up datelor se realizeaza zilnic.

3. Comunicari din partea Market Insight Solutions

3.1. Oferte speciale si actualizari

Vom trimite tuturor noilor utilizatori un email de bun venit pentru a verifica contul lor si pentru confirmarea parolei si numelui de utilizator. Utilizatorii vor primi ocazional informatii despre produse, servicii, oferte speciale si un newsletter. Din respect pentru intimitatea utilizatorilor nostri vom prezenta optiunea de a nu primi aceste tipuri de comunicatii. Clientii se pot dezabona prin intermediul mecanismului de dezabonare in partea de jos a fiecarui email.

3.2. Newsletter

Daca un utilizator doreste sa se aboneze la newsletter-ul nostru, vom cere informatii de contact, cum ar fi numele si adresa de email. Din respect pentru intimitatea utilizatorilor nostri oferim o modalitate de Opt out din aceste comunicari prin intermediul mecanismului de dezabonare din partea de jos a fiecarui email.

3.3. Anunturi Service

In cazuri rare, este necesar sa se trimita anunturi strict legate de serviciu. De exemplu, in cazul in care serviciul nostru este temporar suspendat pentru intretinere putem trimite un email de instiintare a utilizatorilor. In general, utilizatorii nu pot opta la dezabonare de aceste comunicari. Aceste comunicari nu sunt de natura promotionala.

3.4. Serviciul clienti

Putem comunica cu utilizatorii in mod regulat pentru a oferi serviciile solicitate si pentru aspecte legate de contul lor, in conformitate cu dorintele utilizatorului.

4. Monitorizare Google Analytics

Market Insight Solutions va monitoriza prin Google Analytics vizitele pentru fiecare pagina. Acest lucru ne ajuta sa mentinem o pagina Web superioara si informatii cat mai folositoare pentru tine.

5. Tehnologie si securitate

Market Insight Solutions a investit in cele mai recente servere, baze de date, tehnologii de firewall si back-up pentru a proteja informatii sale si ale clientilor sai. Aceste tehnologii sunt utilizate ca parte a arhitecturii de securitate sofisticate. Toate datele se pastreaza intr-un mediu de stocare controlat, un centru de date sigur. Aceste investitii fac ca informatiile despre identitatea si preferintele membrilor individuali sa nu fie niciodata accesibile pentru cineva din afara companiei Market Insight Solutions. Angajatii cu acces la aceste date sunt verificati dupa proceduri stricte. Vom mentine masuri de protectie pentru a proteja securitatea acestor servere si a informatiilor tale. SC Email Wing SRL este inregistrata cu numarul 17458 / 19.08.2010 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

6. Modificarile de politica

Putem modifica aceasta politica de confidentialitate din timp in timp. In cazul in care Market Insight Solutions face modificari la aceasta declaratie de confidentialitate, vom evidentia schimbarile de pe pagina noastra si utilizatorilor care ne-au dat permisiunea de a comunica prin email. Vom posta aici orice modificare, tu avand astfel obligatia de a verifica periodic aceasta pagina. Cu toate acestea, te asiguram ca schimbarile din viitor in politica de confidentialitate, nu vor afecta securitatea si protectia datelor.